fbpx

Zwangerschapsfoto’s op canvas

zwangerschapsfoto op canvas idee herinnering

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Je lichaam verandert en je kijkt reikhalzend uit naar de tijd die komen gaat. En niet alleen jij, je hele familie is bezig met de komst van het nieuwe gezinslid. Laat je je zwangerschap vastleggen op foto, dan bewaar je deze unieke tijd voor later. Het geeft je een waardevolle herinnering en je kunt met weemoed terugdenken aan die mooie tijd.

Bij de fotograaf

Natuurlijk kun je zelf foto’s maken, maar veel fotografen bieden een speciale fotoshoot aan. En waarom zou je jezelf niet eens zoiets gunnen? Je kunt kiezen voor het maken van foto’s op een mooie locatie. Alleen, of met man en andere kinderen. Het voordeel is dat zo’n fotoshoot heel relaxt is. Je voelt je mooi, draagt iets waar je je prettig in voelt en maakt er een echt uitje van. Bespreek wel vooraf goed je wensen, zo voorkom je teleurstellingen.

Beter goed gepikt …

… dan slecht verzonnen. Ga op internet zoeken naar mooie zwangerschapsfoto’s en doe daar je voordeel mee. Je hoeft het echt niet allemaal zelf te bedenken. Je kunt hier uren aan besteden, er zijn immers heel veel voorbeelden op internet te vinden. Je kunt bijvoorbeeld op Pinterest kijken, dat is sowieso een hele leuke website voor het opdoen van ideeën. Wat dacht je van een fotoserie in de mooie natuur? Een serie foto’s in een oude fabriekshal of foto’s met een naturelle achtergrond. Het is maar net wat je zelf het leukst vindt.

Bijzonder of heel gewoon

Je kunt foto’s laten maken in speciale kleding, er zijn zelfs fotografen die kleding voor je hebben. Zo is er een die meer dan zestig jurken heeft. Deze zijn speciaal gemaakt voor zwangere vrouwen. Het zijn vaak jurken die je thuis niet in de kast hebt hangen. Kies je voor een bijzondere locatie, dan maak je er een opvallende fotoserie van. Maar vergis je niet, ook naturel kun je de mooiste en opvallende foto’s maken.

Zwangerschapsfoto’s aan de muur

Je kunt je zwangerschapsfoto’s voor jezelf houden, maar waarom zou je dat doen? De mooiste foto’s verdienen toch een plek in je woning? Wat dacht je van deze af laten drukken op canvas? Ook een collage van je zwangerschapsfoto’s kun je als wanddecoratie aan de muur hangen. De plek waar je ze ophangt kun je uiteraard zelf kiezen. In de gang waar iedereen die binnenkomt ze direct ziet? Boven je comfortabele bank? Of juist op een plek waar je visite niet zo snel komt? Wat dacht je van je slaapkamer of een mooie plek bovenaan de trap?

Een dierbare herinnering

Na je zwangerschap houdt het natuurlijk qua foto’s niet op. Sterker nog: je hebt er een speciaal foto object bij! Je kindje leent zich uitstekend voor het jezelf uitleven met de camera. Wat een aanrader is, is een foto (laten) maken in dezelfde trant als je favoriete zwangerschapsfoto, maar dan met je baby op je arm. Overigens ben je met kinderen nooit klaar met fotograferen. Tot in lengte van dagen heb je beeldmateriaal voor prachtige canvas wanddecoratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *