fbpx

Diamond Painting: dé trend voor de wintermaanden

Diamond Painting Pakketten in Belgie

Je hebt misschien als kind ooit gespeeld met ministeck. Later kreeg je tijdens de feestdagen of je verjaardag een pakketje schilderen op nummer en ooit ga je borduren. Het resultaat van deze hobbyprojecten is hetzelfde: een mooie beeltenis in diverse kleuren. Nieuw als dé trend voor een hobby in de winter is Diamond Painting. Net zoiets, maar toch anders.

Schilderen met steentjes

Diamond Painting start je met een afbeelding, die voorbedrukt is met codes. En met een aantal bakken met gekleurde steentjes. Over die codes op de afbeelding zit een plakkerig laagje. Deze is door de fabrikant beschermd met een laagje folie. Zodra je die folie eraf trekt, kun je beginnen met het een voor een neerleggen van de steentjes. De plakkerige laag zorgt ervoor dat de steentjes, die je met een pincet erin drukt, goed blijven zitten. Door de codes weet je precies welk kleurtje, waar moet. Het is een precies klusje, maar als je het af hebt, dan heb je ook echt iets moois gemaakt. Een schilderij, maar dan zonder verf. Een schilderij met steentjes.

Voor elke kamer één

Als je Diamond Painting als je nieuwe hobby in je hart sluit, is het goed nieuws om te weten dat je uit verschillende afbeeldingen kunt kiezen. Wat je smaak ook is, in jouw favoriete kleuren is een pakketje Diamond Painting verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit patronen met zeer kleurrijke beeltenissen, maar ook uit pakketjes met steentjes in wat meer ingetogen kleuren. Heb je de smaak te pakken? Zorg dan dat je alvast een tweede pakketje aanschaft. Zo kunnen je nieuwe knutselprojecten elkaar naadloos afwisselen. En voor je het weet heb je je hele woning voorzien van nieuwe wanddecoratie. Want dat is het leuke: als je Diamond Painting klaar is, hang je hem aan de muur.

Samen aan de hobby

Diamond Painting leent zich uitstekend voor een gezellige avond. Alleen, of met je beste vriend(in). Samen aan één project werken is waarschijnlijk geen aanrader. Je zit elkaar in de weg of hebt precies die kleur nodig, die de ander in zijn handen heeft. Door elk aan een eigen pakketje te werken, kun je een gezellige avond hebben, bijpraten en ook nog eens creatief bezig zijn. Een gezamenlijke hobby zorgt voor pret voor twee. Als je zoiets samen doet, kun je elkaar wijzen op leuke nieuwe pakketjes. En weet je een mooi cadeau voor als je vriend(in) jarig is. Maak je alle twee dezelfde print, dan heb je ook nog eens een gedeelde herinnering. En voel je je nog meer thuis, als je bij je vriendin op bezoek bent.

In je cocon

Uiteraard heb je meer nodig, voor deze winterse hobby. Wat dacht je van een lekkere, comfortabele stoel en een kop warme chocolademelk? Misschien hou je meer van koffie of thee met een lekker stuk chocola of een koek. Hoe je het went of keert: als je gaat beginnen met een avondje Diamond Painting, mag je jezelf en je creatieve vrienden best verwennen. Met deze ingrediënten kom je ontspannen de winter door. Elke avond staat garant voor hobbyplezier. Daar kun je je op je werk al op verheugen! En voor je het weet is het weer lente en kun je weer lekker naar buiten. Maar de hele winter zit je gebakken: in je warme huis kun je cocoonen tot de tuin weer ontluikt.

Diamond Patinting kopen in België of Nederland

In onze webshop hebben wij een groot assortiment van Diamond Painting Pakketten voor je klaar. Het bestellen van Diamond Dotz is onze winkel is zeer simpel. Ter informatie: Diamond Paintings worden ook Diamond Dotz genoemd. Als je dan nog vragen hebt, twijfel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie over Diamond Painting Pakketten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *