Ben je op zoek naar een opfrisser voor je interieur, maar heb je een beperkt budget? Bij Poliptix kun je voor elk budget meer kleur in je interieur brengen. En dat is precies waar ons kleine en dynamische familiebedrijf voor staat: wij doen alles om met onze producties kleur in ieders leven te blazen.

JOUW WENS IS ONZE PRIORITEIT

Ons assortiment canvasdoeken is heel divers: van prachtige natuurbeelden tot bijzondere kunst en populaire animaties, al dan niet met meerdelige canvasdoeken. Maar ook jouw eigen foto kan bij ons op canvas gedrukt worden. Poliptix levert maatwerk: elke afbeelding is in diverse maatvoeringen verkrijgbaar en met keuze in de afwerking. Voor elke saaie muur hebben wij een kleurrijke oplossing. Met onze canvasdoeken krijgt jouw kamer de sfeer die je wenst.

ADVIES NODIG?

Heb je twijfels over een bepaalde afbeelding of weet je niet in welke maat je het canvasdoek het best kunt bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag bij met vrijblijvend advies, waarmee je de juiste keuzes maakt.

Het assortiment van Poliptix is altijd in beweging. Hebben wij niet wat je zoekt? Laat het ons dan weten. We staan open voor nieuwe ideeën, waarmee ons assortiment nog completer wordt.

Klantenbeoordelingen

Keurmerken

Keurmerk van SafeShops.be
Keurmerk van Emota