fbpx

Waarom de foto op canvas in fragmenten breken?

En inderdaad, waarom compliceert men dingen, waarom snijdt men de poster in stukken? Is de foto van de bloem of het strand niet mooi genoeg op zich? Natuurlijk, mooi. Maak een coherent beeld van een foto, het is veel gemakkelijker en genieten van de prachtige meesterwerk. Maar zoals u weet, wonderen gebeuren buiten onze comfort zone. En modulaire beeld (meerdelige foto op canvas) is slechts één van deze kleine wonderen van het ontwerp.

We weten niet wat leidde de maker van de eerste modulaire schilderijen, dus wij besloten om onze argumenten te verwoorden aan de hand van de modulaire foto’s op canvas van onze webshop.

Waarom een ​​foto op canvas in modules (luiken) verdelen?

1. Zonder reden, want het is toch interessant om naar te kijken

Als deel van de achtergrond is afgesneden en de vorm is verschillend van alle modules, zij vormen samen een schilderij met ongewone contouren, het beeld van een eenvoudige poster wordt omgevormd in een echte kunst object.

Hier is hoe het beeld van modulaire canvas foto van een bloem eruit ziet in het interieur. Uitzonderlijk en licht, toch? Een van onze managers zei dat de “volledige versie” van dit schilderij zwaarder zou lijken dan een bank die eronder staat, dit ondanks de zachte kleuren op de foto.

Zelfs als de modules worden samengevoegd tot de gebruikelijke rechthoek of vierkant, modulaire schilderij (tweeluik, drieluik of veelluik) krijgt nog steeds een speciale en originele stijl.

2. Om de elementen in het beeld te benadrukken

Neem een ​​kijkje op meerdelige foto’s op canvas.

Bijvoorbeeld: landschap van een stad, wij hebben het verdeeld in vier fragmenten (modules). Het lijkt in feite vier afzonderlijke foto’s – drukte, de stad, de wolkenkrabber en de zonsondergang, maar samen worden ze magische gecombineerd in één enkel product. De ruimte tussen de modules werkt voor samenstelling van de compositie maar ook voor de verdeling. Aantrekking en afstoting, inademen en uitademen. Dat is de reden waarom deze foto op canvas is betoverend.

3. Om dynamiek aan de canvas poster te geven

De vorm en de plaats van de fragmenten kan leven inblazen in een rechthoekige canvas poster. Bij de splitsing van de foto in de modules is het belangrijk om niet alleen “hack and slash” te doen van het beeld, maar om de samenstelling die een fotograaf of kunstenaar heeft opgebouwd in de foto te volgen.

Zulke wonderen gebeuren als u de foto in modules verdeelt. Indrukwekkend, toch?

Bezoek onze webshop met wanddecoratie van foto’s op canvas en kies modulaire foto op canvas uit ons groot assortiment, wij doen ook maatwerk: uw eigen foto op canvas of fotocollage.

 

Poliptix – wij maken jouw leven kleurrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *