fbpx

Hoe wordt de foto op canvas geproduceerd?

Ben je benieuwd naar hoe de foto’s op (meerdelige) canvasdoeken worden geproduceerd? Wij vertellen je graag over de productie proces van onze canvas foto’s.

Eerst en vooral gaan wij de foto’s die wij hebben bewerken, als het over de meerdelige canvasdoek gaat, zoals tweeluik, drieluik ezv, gaan wij de foto’s snijden. Onze professionele grafische designers zorgen voor de perfecte compositie.

Om foto’s te drukken op canvasdoek gebruiken wij een gootformaat printer van zeer goeie kwaliteit, de inkt wordt perfect verspreid over de canvas waardoor u krijgt prachtige kleuren te zien. De inkt die wij gebruiken is helemaal niet gevaarlijk voor uw gezondheid of de gezondheid van uw kinderen.

Het canvasdoek dat wij gebruiken is van zeer hoge kwaliteit en is 100% katoen. Het bedrukt canvasdoek wordt over de houten kader van den gespannen. Onze professionele werknemers spannen het canvas goed op en maken perfecte zijkanten. De zijkanten van canvasdoek op houten kader zijn natuurlijk bedrukt, wat zorgt voor een extraatje.

Dan doen wij de nodige afwerkingen, pakken de canvasdoeken op en versturen het naar jou!

Bezoek zeker onze webshop voor groot assortiment van foto’s op canvas, wij specialiseren ook in maatwerk, uw eigen foto / karikatuur op canvas of fotocollage op canvas.

Poliptix – wij maken jouw level kleurrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *