fbpx

Je favoriete stad op canvas

Stedentripjes, we zijn er gék op. Het liefst bezoeken we elk jaar een stad waar we niet eerder geweest zijn. Op deze manier zie je wat van de wereld, ontdek je de leukste plekken en heb je ook nog eens een hoop plezier. Dat plezier, dat leggen we graag vast. Want wie wil er nu niet dagelijks herinnerd worden aan het leukste weekend van het jaar? Je favoriete stad op canvas maakt dat je het leuke tripje niet snel vergeet.

Antwerpen op canvas

Laten we in dit blog beginnen met dichtbij huis: Antwerpen. In deze stad dompel je je onder in de geschiedenis. Cultuur, architectuur, musea en historische gebouwen: in Antwerpen vind je het. Uiteraard kun je er ook ontspannen rondwandelen, lekker eten of winkelen. Dat laatste trekt wel erg veel mensen: wekelijks zijn er volop shoppers te vinden in De Meir, Hopland of de Schuttershofstraat. Kies je voor rust, ga dan een wandelingetje maken naar de Linkeroever. Je kunt hier onder de Schelde door via een voetgangerstunnel. Op een bankje kijk je naar een fenomenaal uitzicht: Antwerpen in volle glorie. En wil je dit allemaal voor altijd blijven onthouden? Dan hang je bij thuiskomst een canvas wanddecoratie die je weer in Antwerpse sferen brengt.

Parijs op canvas

Herinneringen zijn er om gemaakt te worden en dat doe je bijvoorbeeld in wereldstad Parijs. Je bezichtigt of beklimt de Eiffeltoren, gaat naar het Louvre en sjokt rond in de schilderswijk achter de Sacré-Cœur. Maar dat is natuurlijk niet alles: Parijs is de stad van de romantiek. Bij kaarslicht heb je naast deze romantiek de beste gesprekken met je partner. En eten, daar weten de Fransen wel raad mee. Van uitgebreide lunch hop je zo via de borrel naar het luxe diner. Parijs staat bol van de bezienswaardigheden, dus aan één weekendje heb je wellicht niet genoeg. Maar mooi dat je met je Parijse foto op canvas nog lekker nageniet!

Londen op canvas

Londen is the place to be! Natuurlijk ga je hier een rondje in het fenomenale reuzenrad, wacht je tot de Big Ben slaat en kijk je naar de wisseling van de wacht. Een foto van jezelf in een rode telefooncel is een must. In Londen heb je de mooiste warenhuizen en de leukste winkeltjes. Vergeet niet dat Londen bekendstaat om zijn vele musicals. Echt een avondje uit! Ben je in Londen, dan maak je traditioneel gezien gebruik van het geraffineerde metrosysteem, maar wist je dat Londen zich ook leent om door te fietsen? Weer eens iets anders! En of je nu je eigen foto’s aan de muur hangt of een standaard canvas muurdecoratie, met Londen aan de muur krijg je weer elke dag een grote glimlach om je mond.

 

New York op canvas

In the city that never sleeps moet je natuurlijk het nachtleven ontdekken. New York is de grootste stad van de VS. Wat stedentripjes betreft, hoort New York zeker in je rijtje favorieten thuis. Hier ga je niet zomaar naartoe: dit vergt wat planning. Breng je vooraf goed in kaart wat je allemaal wilt bezoeken, dan is succes verzekerd. Je gaat immers niet elk jaar even de wereldzeeën over voor een weekendje. New York is dus een stad waar je veel voorpret van hebt. Met een canvas muurdecoratie heb je ook nog veel napret. En is dit niet jouw beeld van je herinneringen aan New York? Dan laat je toch een van je eigen foto’s op canvas drukken? Voor je het weet wil je weer terug…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *