fbpx

De 7 meest trendy canvas posters voor de kinderkamer

De kinderkamer leent zich bij uitstek voor wanddecoratie in de vorm van canvas posters. Dit omdat de smaak van je kind nogal aan verandering onderhevig is. Het ene moment is hij of zij helemaal gek van Mickey Mouse om vervolgens liever een foto van een eenhoorn aan de muur te hebben. Met canvas posters kun je met elke trend meegaan.

Vosjes voor de babykamer

Een trend van nu: vosjes. Ik elke babykamer lijkt het sluwe diertje wel te verschijnen. Of dat nu is met vossenknuffels, doekjes, rammelaars of op de speelgoedmand, de vos geeft de babykamer net een wat stoerdere look. Natuurlijk kun je ook de hele kamer een vossenthema geven. Dekentjes, slaapzakken, kussenhoezen en slabbetjes, het is te verkrijgen. Wil je het wat rustiger houden? Kies dan voor canvas poster van een vos!

Paw Patrol: redders in nood

Helden doen het altijd goed bij kinderen. Voor het kleinste kind zijn dat de redders van Paw Patrol. Heldhaftige puppy’s doen er alles aan om avonturen tot een goed eind te brengen. Breng je de kinderkamer in de stijl van Paw Patrol, dan zal je kind zich identificeren met zijn grootste helden en zelf ook allerlei avonturen beleven. In zijn dromen dan. In werkelijkheid ligt hij natuurlijk gewoon lekker te slapen met boven zijn bed een prachtige canvas print van Paw Patrols brandweerman Marshall.

Mickey: altijd goed

De altijd verstandige Mickey Mouse staat bekend als vriendelijke muis, die overal een oplossing voor weet. Leuk detail: Zijn personage kenmerkt zich door een gezicht dat je eenvoudig kunt tekenen met drie zwarte cirkels. Een kinderkamer met Mickey maakt dat de kamer een vriendelijke uitstraling heeft. Met Mickey op canvas aan de muur maak je vrienden!

Cars: voor de échte autoliefhebber

De stoere autoliefhebber houdt van Cars. De levende auto’s uit deze Pixar animatiefilm zijn in heel wat kinderharten gesloten. Bliksem McQueen (de rode racer) is een van de hoofdpersonen. Waar hij in de film zijn best doet als eerste over de streep te komen tijdens een racewedstrijd, heeft hij op een canvas poster vooral op zijn allerbest geposeerd.

Avatar: als het allemaal wat stoerder mag

De wat grotere kinderen hebben behoefte aan een wat stoerdere slaapkamer. En de juiste sfeer daarvoor breng je door een canvas poster op te hangen van Avatar. Deze SF-film is voor kinderen die tegen een stootje kunnen. Het loerende oog kan angstaanjagend zijn, maar ach: kan hij gelijk ongenode gasten de stuipen op het lijf jagen!

Eenhoorn: omdat je altijd moet blijven dromen

Van de stoere Avatar naar de lieflijke eenhoorn: het is soms maar een slaapkamerdeurtje verder. Een eenhoorn is een mythisch dier uit de oudheid, die menig kind laat dromen. Een wit paard met felle kleuren en hoe meer glitters hoe beter. Dat is precies hoe een eenhoorn vaak wordt afgebeeld. De regenboog speelt een grote rol bij dit personage. Een kinderkamer met eenhoorns aan de muur brengt een positieve sfeer. Wie van eenhoorns houdt, houdt van vrolijkheid.

Flamingo: roze en statig

Omdat we bij het inrichten van een kinderkamer nu eenmaal graag in thema’s denken, kan de statige flamingo in dit rijtje niet ontbreken. Je kunt in dit thema ook weer helemaal losgaan. Behang, kussentjes, lampen én uiteraard de flamingo op een canvas wanddecoratie. Misschien heb je zelf een prachtige foto van een flamingo? Laat hem dan afdrukken op canvas. Het maakt de kinderkamer nóg persoonlijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *