fbpx

Indrukwekkende wildlife aan de muur

Dieren op canvas aan de muur

Wilde dieren, ze blijven indrukwekkend. Zoals een leeuw met zijn wilde manen de wereld inkijkt alsof niemand hem wat kan maken. De witte tijger je met zijn felle ogen geïntrigeerd aan kan kijken. En wat dacht je van een olifant die zijn kleintje beschermd? Wilde dieren, ze blijven fascineren.

Reizen naar verre oorden

Ben jij gefascineerd door alles wat in de wilde natuur gebeurt, dan ben je vast fan van vakanties naar verre oorden. Nu is een vakantie op safari naar het Krugerpark in Zuid-Afrika of tijgers bezoeken in de binnenlanden van Azië niet voor iedereen direct weggelegd. Mooi toch, dat je die wens wel gewoon aan de muur kunt laten terugkomen? Met wildlife aan de muur droom je stiekem van onbereikbare vakanties. En is die vakantie ooit wél bereikbaar, dan kun je de plaatjes vervangen door jouw eigen foto’s met vakantieherinneringen van confrontaties met de echte wildlife. En daarmee kun je weer wegdromen naar fantastische momenten in je leven.

Op bezoek

Misschien neem je genoegen met wilde dieren in lokale setting? Dan kan een regelmatig bezoek aan de dierentuin niet ontbreken. Zelfs in onze omgeving zijn er parken te vinden waar de dieren zoveel mogelijk in natuurlijke setting leven. En dat maakt de dierentuin alweer een stukje diervriendelijker. Ook hier kun je – zonder tralies – de mooiste foto’s maken die je op canvas af laat drukken. Maar of je dan ook zulke prachtige close-ups krijgt, dat is natuurlijk de vraag. Dat ligt er vaak aan met welk fototoestel je fotografeert. De dieren die in onze wildlife-parken te bezichtigen zijn, laten zich aanzienlijk minder vaak van dichtbij bekijken.

Wildlife in Europa

Wildlife is overigens een ruim begrip. Wist je dat weleens gezegd wordt dat tot de wildlife-categorie ook dieren behoren die in ons land in het wild leven? Toch is een foto van een ree niet een standaard idee van een wildlife foto voor ons. Of wat dacht je van een foto van een das? Hoewel zijn kop nog best fotogeniek is, is het dier verder niet zo tot de verbeelding sprekend. In ons land schijnt ook een big five te zijn, maar dan praten we niet over olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard. Hier staat in de top vijf wilde dieren als edelhert, wilde zwijn, ree, das en vos. Ook de zeehond, de wolf en de bever zijn wilde dieren die veel voorkomen aan onze kant van Europa. Niet al deze dieren zijn even mooi om aan de muur te hangen!

Collectie wanddecoratie

Voor de prachtige close-ups kun je natuurlijk prima teruggrijpen naar de standaard collectie canvas wanddecoratie. Vooral de tijger is een zeer fotogeniek dier die in elke setting echt de mooiste wanddecoratie geeft. Door de diversiteit in kleuren kun je altijd een print vinden die in jouw inrichting past. Heb je een inrichting met natuurlijke tinten, dan is de Tiger in Bambook een aanrader. Voor de zwart-wit inrichting is de Zebra zeer geschikt. Wil je geen dieren aan je wand, maar wel de sfeer? Kies dan een natuurprint van de natuurlijke habitat van de wildlife. Je ziet: voor elk wat wils!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *