fbpx

Fleurige wanddecoratie: zeg het met bloemen

foto op canvas - bloemen - 3 luiken - 8f3

Heel veel mensen worden blij van bloemen. Natuurlijk van echte bloemen in een vaas op tafel, maar ook van mooie foto’s of wanddecoraties van bloemen. Wil je fleurige wanddecoratie? Denk dan eens aan een canvas met een prachtige bloemenprint. Fleuriger kan bijna niet!

De symboliek achter bloemen

Wist je dat elke bloem een betekenis heeft? Het is dus maar net wat je met bloemen wilt zeggen, welke je koopt. Dat de roos voor vreugde, geluk en liefde staat is misschien geen verrassing voor je. Maar wist je dat een lotusbloem voor de waarheid staat, jasmijn voor vriendschap en iris voor mannelijkheid? Wil je zuiverheid uitstralen? Dan kies je voor een lelie. En zo is er voor elke bloem een andere betekenis. En kun je met een canvas met bloemen aan de muur een bepaalde sfeer uitstralen. Het is de bloem die bepaalt wélke sfeer.

Bloemen passen in elk interieur

Bloemen fleuren je interieur op. Ook hier geldt weer: zowel echte bloemen als bloemen op een schilderij. Een grote bos bloemen in een vaas maakt dat het iets imposants uitstraalt. Een enkele bloem in een vaasje is vooral lieflijk, maar soms ook eenzaamheid. Kleurrijke bloemen op canvas geven een verder strak interieur een sfeervolle muur. Met bloemen kun je alle kanten op.

Bekijk in de webwinkel

 

Fleurig of juist zwart-wit?

In een strak interieur is het een fleurige wanddecoratie die de sfeer bepaalt. Maar soms is juist een zwart-witte decoratie veel mooier. Het is maar net wat het beste in jouw woning past. Heb je een knalrode muur, een oranje bank en overal groene accessoires? Dan is een zwart-wit schilderij juist hartstikke mooi. De kleur is wel genoeg in je interieur te vinden. Omdat je toch een fleurige wanddecoratie wilt, kun je een foto van een boeket zwart-wit af laten drukken. In je herinnering weet je nog wel welke kleuren het boeket in werkelijkheid had. Laat het canvas dan maar tot de verbeelding spreken.

Echt of nep?

Natuurlijk hou je van echte bloemen. Maar soms is het handiger ze op een wanddecoratie te hebben. Deze bloemen hoef je namelijk geen water te geven, ze blijven altijd mooi en het kost je verder weinig energie. Je hoeft maar naar het schilderij te kijken en je wordt er blij van. Bloemen zorgen voor vrolijkheid! Naast een wanddecoratie met bloemen kun je ook kiezen voor gordijnen met bloemen en bloemrijke kussentjes op de bank.

Close-up of bloemenveld

De kleurrijke bloemen kun je in diverse varianten aan de muur hangen. Wat dacht je van een prachtige close-up? De bloem komt als het ware je huis in. Je kunt ook juist kiezen voor een heel veld met bloemen. En is er in het standaardassortiment canvas met bloemen niet te vinden wat je zoekt? Dan maak je zelf een mooie foto van een boeket. Vooral als er mooie herinneringen aan het boeket kleven, is het leuk om deze herinnering vast te houden. En laten we eerlijk zijn, in de vaas is de herinnering binnen twee weken verdwenen…

Bekijk in de webwinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *