fbpx

Elke kamer verdient een canvas aan de muur

Woonaccessoires maken dat de woning sfeervol wordt. Vooral wanddecoratie heeft die functie. Eigenlijk zou je in elke kamer een bijpassende wanddecoratie moeten hebben. Wist je dat die er ook voor elke kamer zijn? Zomaar in het standaard assortiment!

De entree: welkom

Je gang is bij uitstek de ruimte waarin je je gasten welkom heet. Dit doe je door hem warm aan te kleden. Als je er de ruimte voor hebt, zet je een mooie plant neer. Kijk wel of je gang niet te donker is! Boven de plant kun je een prachtige wanddecoratie ophangen van bijvoorbeeld een frisse bos bloemen.

De woonkamer: bijpassend

Voor de inrichting van je woonkamer let je vooral op kleur. Een woonkamer is de ruimte waar je alles mooi op elkaar afstemt, maar ook de ruimte waar je je thuis voelt. Denk bij accessoires als wanddecoratie altijd aan de rest van je interieur. Wat past er qua kleur mooi bij en in welke stijl moet het zijn uitgevoerd?

Het toilet: herinneringen

De vergeten ruimte in je woning is het toilet. Natuurlijk kun je hier een verjaardagskalender ophangen, maar het kán origineler. Wat dacht je van een mooie wanddecoratie van een mooie zwartwit plaat van je favoriete stad? De minuten dat je op het toilet doorbrengt, kun je in elk geval wegdromen bij leuke herinneringen.

De keuken: eetbaar

In de keuken kun je een wanddecoratie ophangen met eten en drinken erop. Wat dacht je van een sfeervolle plaat van een kop koffie? Of iets met verschillende kruiden? Wellicht een opengesneden tomaat? Het zal je verrassen hoe bijzonder dit beeld is.

De ouderslaapkamer: sfeervol

Hoewel je in de slaapkamer vooral je ogen dicht hebt, is het toch leuk om daar een mooie bijpassende wanddecoratie op te hangen. Je slaapkamer mag namelijk best sfeervol zijn. Je hoeft niet te denken aan een vergezicht of landschap, je kunt ook best iets met felle kleuren in de slaapkamer ophangen.

De inloopkast: persoonlijk

Waarom alleen een mooie decoratie hangen waar iedereen komt? In je inloopkast hang je op wat jij persoonlijk leuk vindt, ongeacht waar het bij past. Het bijzondere van een ‘walking closet’ is dat hij alleen toegankelijk is voor jezelf. Als de visite komt, houd je de deur lekker dicht. Wat je aan wanddecoratie ophangt, kun je daarom heel persoonlijk maken.

De kinderkamer: helden

Superhelden of andere kindvriendelijke decoratie past uiteraard in de kinderkamer. Kies je voor een verwisselbare lijst, dan kun je elk jaar iets nieuws ophangen. Want wees eerlijk: niks zo veranderlijk als de smaak van een kind. Waar ze het ene jaar nog gek zijn van Mickey Mouse, kunnen ze een volgend jaar wel liever Superman aan de muur hebben.

De overloop: gezinsplaatjes

Op de overloop hang je iets aan de muur wat de sfeer van het gezin weergeeft. Wat dacht je van een compilatie van je vakantiekiekjes? Of een mooi portret van de gezinsleden op canvas? Wat ook een aanrader is, is een kindertekening op canvas laten afdrukken.

De tuin: weerbestendig

Een weerbestendige canvas is zeer geschikt voor een loze tuinmuur. Kies een mooi vergezicht of ga voor een verzameling tuinpotten op een wanddecoratie. Het leuke van weerbestendig canvas is dat je dit bijvoorbeeld ook best in de badkamer op kunt hangen. En dat is misschien een ruimte waar je qua wanddecoratie nog niet zo snel aan gedacht had…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *