fbpx

Een foto op canvas is een waardevol cadeau

Je mooiste foto’s, vroeger had je ze hooguit in een mapje in je tas of in een lijstje aan de muur. Tegenwoordig kun je met je mobiele apparaten je foto’s altijd en overal aan mensen laten zien. Toch blijft de foto aan de muur nog altijd een aanwinst. Het traditionele lijstje hoeft er niet meer omheen. Foto’s op canvas zijn namelijk veel mooier en zo decoratief dat je geen andere wanddecoratie nodig hebt.

Opa en oma

Grootouders maak je als geen ander blij met de mooiste foto’s van hun kleinkinderen. Maak je van die mooie foto een print op canvas, dan kun je er wel van uitgaan dat iedereen die op bezoek komt als eerste op de wanddecoratie met jouw kinderen gewezen wordt. Een foto op canvas kun je zo maken dat hij helemaal past in de sfeer van het huis, waardoor hij altijd mooi in de omgeving past. Groepsfoto’s doen het overigens ook goed bij de grootouders. Op zeker dat je hen met je mooiste groepsfoto op canvas een waardevol cadeau geeft.

Nieuw bedrijf of pand

Als je naar een bedrijfsopening gaat, wil je niet met lege handen aankomen. Heb je een foto op canvas mee, dan heb je echt iets om weg te geven. Je kunt, als je een foto op canvas laat drukken, natuurlijk je eigen mooiste foto laten printen, maar vaak kun je ook uit een uitgebreide bibliotheek een mooie foto uitkiezen. Je kunt dan kiezen uit beelden die een link hebben met het bedrijf, maar ook voor mooie sfeerbeelden uit de nabije omgeving. Jouw cadeau valt zeker op, tussen al die flesjes wijn en plantenbakjes. En grote kans dat het bedrijf nog wel een mooie plek over heeft voor jouw foto op canvas!

Voor al je relaties

Een foto op canvas is ook zeer geschikt als relatiegeschenk. Als je subtiel een link naar je bedrijf toepast op de foto, heb je ook nog eens overal mooie reclame hangen. Doe dit echter niet te opzichtig, want niemand gaat een foto boven zijn bank hangen met bijvoorbeeld jouw bedrijfspand erop. Door op de achterkant van de foto op canvas een persoonlijke boodschap mee te geven, heb je niet alleen een waardevol, maar ook nog eens een persoonlijk cadeau. Vaak kun je op de foto op canvas ook een tekstboodschap laten printen, wat het relatiegeschenk nog meer waarde geeft.

Kersverse ouders

Als je een geboortekaartje krijgt, weet je zeker dat het kaartje naar de smaak van de ouders is. Wat is er dan leuker om dat kaartje als kraamcadeau terug te geven? Natuurlijk niet het kaartje zelf, maar als je een mooie foto van het kaartje maakt, kun je het op canvas laten vereeuwigen. Op zeker dat je een cadeau geeft waar de ouders heel blij mee zijn. Bovendien is voor het kind zelf zijn geboortekaartje als foto op canvas jaren later nog steeds een mooi cadeau, waar hij of zij met plezier naar kijkt. Hetzelfde idee kun je natuurlijk ook toepassen voor een foto op canvas van een trouwkaart, waarbij het bruidspaar jouw cadeau met open armen zal ontvangen.

Love is in the air

Valentijnsdag is natuurlijk bij uitstek de dag om een waardevol cadeau aan de liefde van je leven te geven. Een foto op canvas is daar zeer geschikt voor. Je kunt kiezen uit een prachtig romantisch schouwspel uit de digitale bibliotheek, maar natuurlijk kun je ook jullie mooiste foto samen laten afdrukken. Als dat niet een cadeau naar het hart van je partner is …

Poliptix – wij maken je leven kleurrijk!

https://www.poliptix.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *