fbpx

Bijzondere wanddecoratie in vijf delen

Een vijfluik ophangen is een vak apart. Het is immers een compleet schilderij, dat in vijf delen wordt geleverd. Hangt het eenmaal, dan is het effect verrassend te noemen. We geven je een aantal tips voor zeer diverse soorten wanddecoratie in vijf delen en tussendoor vind je diverse handige aanwijzingen.

Neem de ruimte!

Allereerst misschien wel de belangrijkste aanwijzing: neem de ruimte. Een vijfluik vraag echt om een prachtige muur, die groot genoeg is. Voor je tot aanschaf van een vijfluik overgaat, is het verstandig te bepalen hoeveel ruimte je hebt. Deze prachtige canvas, die zeker niet misstaat in een interieur met veel grijs, is verkrijgbaar in drie maten: small, medium en large. De grootste is uiteraard het meest sprekend, maar eerlijk is eerlijk, je moet er wel de ruimte voor hebben!

Foto op canvas van kunst (2A5) – bestel nu!

 

Tussen de delen exact hetzelfde

Het spreekt misschien voor zich, maar het is niet eenvoudig: tussen de onderdelen van het schilderij moet je precies evenveel ruimte houden. Een secuur klusje, maar als het hangt, dan geniet je er dagelijks van! Kijk je naar de klaprozen op deze wanddecoratie, dan krijg je een zomers gevoel. Het is niet een decoratie die in elke inrichting past, maar hou je van kleur? Dan is dit echt een aanrader.

Foto op canvas van bloemen (1F5) – bestel nu!

 

Kies een vijfluik dat bij je past

Dit is een typisch voorbeeld van een wanddecoratie in vijf delen die niet zomaar in elke ruimte kan hangen. Het paard in vijf delen is uitgevoerd als een abstract schilderij, en daar moet je van houden. Het is daarom slim om de diverse accessoires die je woning verfraaien op elkaar af te stemmen. Past dit prachtige vijfluik daarbij, dan heb je een schot in de roos.

Foto op canvas van paard – bestel nu!

Mat of glans?

Het is veelal een kwestie van smaak, maar bij canvas wanddecoratie kun je kiezen uit een uitvoering in mat, zijde of glans. Denk hier goed over na, voor je tot bestelling overgaat. Foto’s op canvas worden meestal in mat uitgevoerd, maar (zijde)glans is misschien wel mooier. Vooral als je kiest voor een vijfluik zo kleurrijk als deze. Hang je deze creatie in de keuken, dan is het handig om te weten dat glans canvas meer waterbestendig is. Schoonmaken is dus eenvoudiger.

Hulpmiddelen nodig?

Een vijfluik ophangen doe je bij voorkeur met een aantal hulpmiddelen. Zo is het handig om een meetlint bij de hand te hebben en een potlood. Deze laatste gebruik je voor het zetten van kleine streepjes op de muur. Met een waterpas zorg je ervoor dat het vijfluik recht hangt. Bepaal vooraf goed de hoogte en kijk naar de onderlinge delen. Het vijfluik dat we hier laten zien, is prachtig als herinnering aan een mooie vakantie. Wist je dat je ook een eigen foto als meerdelige wanddecoratie kunt bestellen?

Foto op canvas laten afdrukken

Eigen foto op canvas – bestel nu!

Ophangen: het luistert nauw

Deze eyecatcher is echt bijzonder te noemen. Wat wel direct duidelijk wordt, is dat het nauw luistert hoe je deze wanddecoratie ophangt. De tekening loopt op zo’n manier in elkaar over, dat het maar op één manier kan. Neem de tijd om dit vijfluik op te hangen, het is waarschijnlijk niet in een uurtje klaar. Hang je maar één deel net even verkeerd op, dan is het totale effect weg. Laat daarom iemand vanaf een afstandje meekijken. Als je afstand neemt, zie je het uiteindelijke resultaat beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *