fbpx

6x inspiratie voor zwart-wit wanddecoratie

Zwart wit op canvas

Zwart en wit in het interieur, het is eigenlijk van alle tijden. Dit komt omdat zwart en wit elkaar perfect aanvullen. Wit is vredig, zwart is stoer: een prachtige combinatie. Het leuke van zwart en wit is dat het gecombineerd kan worden met elke andere kleur. Doe je dat subtiel, dan blijft het bij een kussentje hier en daar. Uiteraard is grijs altijd matching! De wanddecoratie hou je bij voorkeur in stijl: zwart-wit. We geven je inspiratie voor de mooiste bijpassende wanddecoratie.

Skyline: leave the lights on

Zwart-wit leent zich ook uitstekend voor een prachtige wanddecoratie met de skyline van een grote stad. Het liefst natuurlijk de skyline van jouw favoriete stad. De vele lichten die in een stad zichtbaar zijn vormen een prachtig contrast met de donkere gebouwen. Deze wanddecoratie maakt dat de woning een wereldse sfeer krijgt.

Gestreept en eigenwijs

Als er een dier is die in aanmerking komt voor een wanddecoratie in een zwart-wit inrichting, is het natuurlijk de zebra. Nu zijn alle dieren wel geschikt voor een zwart-wit plaatje, maar de zebra is zelfs als je hem in kleur afdrukt tóch eigenwijs zwart-wit. Het paardachtige dier is heel sociaal, wat maakt dat hij een vriendelijke uitstraling heeft. En zijn opmerkelijke strepenpatroon is iets waar je naar kunt blijven kijken.

In the movies

Gek op films? Dan kan hét kenmerk van Hollywood niet in de buurt van je televisiescherm ontbreken. Dit karakteristieke onderdeel van de stad in Los Angeles wordt in veel films gebruikt. Hang het in je woonkamer, dan zijn de in werkelijkheid vijftien meter hoge letters iets minder indrukwekkend dan in het echt. Neemt niet weg dat er onmiskenbaar een filmsfeer aan hangt.

De oude stad

Grachten, bruggetjes, mooie panden en authentieke lantaarnpalen: het zijn de kenmerken van de stad. Wie van de stad houdt, wordt blij van dit beeld. Ook deze wanddecoratie straalt een bepaalde rust uit. En dat terwijl het typisch stedelijk is. Of je zelf ook ergens aan de gracht woont of in the middle of nowhere op het platteland, met een wanddecoratie van de stad komt je woonkamer tot leven.

Stijlvol, rustgevend, zen

Bomen stralen rust uit. De bomen op deze wanddecoratie zien er misschien wat winters uit, maar gecombineerd op een witte muur is dat heel stijlvol. En winters of niet, sfeer brengt het zeker. Vijf minuten naar deze bomen kijken en je bent weer helemaal zen! Door de witte achtergrond is deze wanddecoratie toch heel fris en past het eigenlijk bij elke seizoen.

Maatwerk

Wil je zwart-wit aan de muur maar heb je geen zin in een standaard wanddecoratie? Kies dan een foto van jezelf uit die je in zwart-wit laat afdrukken op canvas. Of dit nu een foto van je gezin is of van een prachtige bloem in de tuin, dat maakt eigenlijk niet uit. Met een eigen foto op canvas ben je extra trots op je wanddecoratie. En het voordeel van een eigen foto is dat je zelf de uitstraling kunt bepalen. Is je foto in kleur? Geen probleem, hij kan eenvoudig voor je aangepast worden aan jouw zwart-wit interieur.

Eigen zwart-wit foto op canvas laten maken – Maatwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *