fb pageview

Algemeen

 

Bij Poliptix worden 99% van de artikelen pas geproduceerd nadat je een bestelling hebt geplaatst. Je krijgt derhalve geen product dat al tijden in het magazijn heeft gelegen. Wij produceren speciaal voor jou!

 

Nadat wij de bevestiging van de betaling krijgen voor de product, gaan wij de product speciaal voor jou (de klant) produceren. Als de product klaar is gaan wij die inpakken en versturen met de postbedrijf. De product wordt bij de klant geleverd na 6 - 8 werkdagen (als het niet anders is vermeld bij de product) na de betaling.

 

Verzendkosten

België - 4,70 euro

Nederland - 7,90 Euro

Duitsland - 8,50 Euro

Luxemburg - 8 Euro

Frankrijk - 9,60 Euro

Verenigde Koninkrijk - 11 Euro

De andere landen van EU - 30 Euro

 

Herroepingsrecht 

Elke klant van Poliptix heeft recht op 14 dagen bedenktijd, in dit periode heeft de klant recht om de product zonder reden terug te sturen. Meer informatie betreffende de herroepingsrecht vindt u bij Algemene Voorwaarden van Poliptix in Artikel 7: Herroepingsrecht.

 

Uitzondering: De artikels gemaakt op maat, zoals "uw eigen foto op canvas", "uw eigen karikatuur op canvas" of andere maat artikels, vallen niet onder Herroepingsrecht. De artikels gekocht met een korting of onder actie vallen ook niet onder Herroepingsrecht.

 

Informatie over het retourneren

Retourneren kan enkel en alleen als het product werd beschadigd tijdens productie procedure dan dient de klant op de volgende wijze het product retour te sturen:

  • De klant dient zo snel mogelijk contact opnemen met klantenservice van Poliptix via contact formulier.
  • Na de ontvangst van e-mail bevestiging kan de klant het product terugsturen.
  • Het product dient deugdelijk verpakt te worden in de originele verpakking. Alleen op deze wijze kunnen de producten deugdelijk verstuurd worden.

Het product dient uiteraard ongebruikt te zijn. Als Poliptix constateert dat het product door de klant beschadigd of gebruikt is, kan Poliptix de retour niet in behandeling nemen.


Bij een retourzending die kwijtgeraakt is, zal Poliptix altijd vragen naar het verzendbewijs van de retourzending. Dit heeft Poliptix wettelijk nodig om de retour te kunnen behandelen.

Copyright 2019 Poliptix
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »