Privacy verklaring

 

De verantwoordelijke voor de verwerking, Poliptix respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

 

De door jou meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden: 

  • de uitvoering van de afgesloten overeenkomsten
  • het verwerken van de bestellingen

 

Alle persoonsgegevens worden bewaard voor een periode die noodzakelijk is om de dienst te leveren.

 

Je beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van jouw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kun je via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Poliptix, Groendal 62, 9420 Erpe-Mere, België, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van jouw persoonsgegevens. Indien nodig kun je ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

 

In geval van gebruik van gegevens voor direct marketing: Je kan zich kosteloos verzetten tegen het gebruik van jouw gegevens voor direct marketing. Hiertoe kan je zich steeds richten tot Poliptix, Groendal 62, 9420 Erpe-Mere, België.

 

Wij behandelen jouw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.


De klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn logingegevens en het gebruik van zijn paswoord. Jouw paswoord wordt gecodeerd opgeslagen, Poliptix heeft dus geen toegang tot jouw paswoord.

 
Poliptix houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden. 

 

Lightspeed de leverancier van hosting voor Poliptix, heeft veiligheidsmaatregelen ontwikkeld die aangepast zijn op technisch en organisatorisch vlak, om de vernietiging, het verlies, de vervalsing, de wijziging, de niet- toegestane toegang of de kennisgeving per vergissing aan derden van persoonsgegevens verzameld op de Website te vermijden alsook elke andere niet toegestane verwerking van deze gegevens.

 

In geen geval kan Poliptix aansprakelijk worden geacht voor enige directe of indirecte, schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van de persoonsgegevens.

 

Indien je vragen heeft over deze privacy statement, kun je ons contacteren via contact formulier op onze website.

 

Gebruik van cookies

Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer je een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren. 

 

Je kunt jouw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat je een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van jouw harde schijf worden verwijderd.  Dit kan je doen via de instellingen van jouw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat je bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken. 

 

Door gebruik te maken van onze website, gaat je akkoord met ons gebruik van cookies.

 

Wij gebruiken volgende cookies:

Functionele cookies

Naam Domein Doel Geldigheid
poliptix_language Poliptix.be Gebruikersvoorkeur - Taal 1 jaar
poliptix_login Poliptix.be Login 6 maanden
poliptix_cart Poliptix.be Winkelwagen - sessie 1 dag

 

Niet-functionele cookies

Naam Domein Doel Geldigheid
poliptix_language Poliptix.be Gebruikersvoorkeur - Taal 1 jaar
poliptix_login Poliptix.be Login 6 maanden
poliptix_cart Poliptix.be Winkelwagen - sessie 1 dag

 

Voor cookies geplaatst door derde partijen (o.a. Google Analytics) verwijzen wij je graag naar de verklaringen die deze partijen op hun respectieve websites daarover geven. Let op: wij oefenen geen enkele invloed uit op de inhoud van die verklaringen, noch op de inhoud van de cookies van deze derde partijen.

Google Analytics cookies

Copyright 2018 Poliptix
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »