Contacteer ons

Heeft u vragen over onze artikelen, uw betaling of uw bestelling? Kijk eerst eens bij onze "veelgestelde vragen" onderaan, waar veel van uw vragen al reeds beantwoord zijn. Heeft u een andere vraag of heeft u een persoonlijke advies nodig? Neemt u dan contact op met onze klantenservice via e-mail info@poliptix.be of formulier. We beantwoorden uw vragen indien mogelijk altijd dezelfde werkdag.

 

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht over Poliptix, onze producten of diensten twijfelt dan niet om direct met ons contact op te nemen via contact formulier of e-mail: info@poliptix.be. Wij behandelen uw klacht binnen termijn van 5 werkdagen.

 

Bij het ontvangen van het klachtenformulier wordt dit intern behandeld en onderzocht. Ondertussen kan Poliptix contact opnemen met de persoon wie de klacht heeft geuit om zo meer informatie te krijgen en de mogelijke vragen te beantwoorden. Poliptix kijkt of de klacht gegrond is. Op basis van de beschikbare gegevens kan Poliptix een mogelijke oplossing voorstellen. 

 

Indien de persoon die de klacht heeft ingediend, instemt met de oplossing, kan de klacht afgesloten worden.

 

Als de bemiddeling niet lukt, kan de klacht worden doorgegeven aan de ombudsman.

 

Anonieme klachten worden niet behandeld.

1 Veelgestelde vragen
1.1 Mijn betaling is mislukt. Wat nu?

Onder vermelding van uw ordernummer kunt u het openstaande bedrag overschrijven naar:

Poliptix

IBAN: BE98 8918 94018593

BIC-SWIFT: VDSPBE91

BANK: VDK Bank

*laat ons ook via e-mail weten dat u via bankoverschrijving betaling hebt uitgevoerd.

1.2 Hoe snel moet ik betalen?
We produceren uw bestelling na betaling. Als u binnen 14 dagen niet hebt betaald, zullen wij uw bestelling annuleren.
1.3 Op welke manier kan ik voor mijn aankopen betalen?

U kunt uw aankoop betalen met veilige elektronische betalingen of een overschrijving. In het tabblad Betaling vindt u meer informatie over de betalingsmethoden.

1.4 Waarom heb ik geen bevestigingsmail ontvangen?

Controleer a.u.b uw spam folder. Als u ook daar geen bevestigingsmail hebt ontvangen, hebt u naar alle waarschijnlijkheid een typefout gemaakt in uw mailadres. Een orderbevestiging wordt automatisch verzonden binnen enkele minuten na uw bestelling.

1.5 Wat is de levertijd?

Als de betaling door u is voldaan streven we ernaar uw bestelling binnen 48 uur te produceren. Na productie verzenden we uw pakket z.s.m. per pakketpost. Gedurende weekenden en feestdagen kan levering langer duren dan gebruikelijk, wij zijn hierin helaas ook afhankelijk van de pakketpost. Voor levering kunt u rekening houden met een levertijd van ca. 4 - 6 werkdagen. Dit is een indicatie en geen garantie! U ontvangt per geautomatiseerde mail de tracking code (verzendnummer) van uw bestelling.

1.6 Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten liggen tussen 5 en 10 euro (voor meer informatie zie pagina: verzenden en retourneren)

1.7 Kan ik mijn bestelling retourneren?

Alle artikelen zijn special voor u op maat geproduceerd, u kunt zij niet retourneren.

U kunt wel artikel retourneren als het product werd beschadigd geleverd of u heeft een verkeerde artikel ontvangen. Neemt dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via info@poliptix.be.

1.8 Waarom werkt de kortingscode niet?
Let op dat u de code exact overneemt zoals aangegeven op de kadobon of in de aanbieding. Vermeldt geen aanhalingstekens en zorgt dat eventuele hoofdletters exact worden overgenomen.
1.9 Kan ik de meubels kopen van de productfoto?
De meubels bieden we helaas niet aan voor verkoop. We gebruiken deze foto's voor sfeer.
1.10 Kan ik de artikelen in een showroom of winkel bekijken?
Wij verkopen ons gehele assortiment online en hebben geen fysieke winkel.
1.11 Hoe zijn de afmetingen van de artikelen aangegeven?

De aangegeven afmetingen zijn aangegeven in hoogte x breedte. Bij meerdelige canvas panelen in de beschrijving staan er afmetingen van elke paneel apart, ook de volledige hoogte en breedte zijn vermeld. Alle afmetingen zijn in CM. De dikte van de paneel is altijd 2,2cm, de hoogte en de breedte zijn afhankelijk van de artikel.

1.12 Ik heb geen antwoord gevonden op mijn vraag, wat nu?
Als geen u antwoord hebt gevonden kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@poliptix.be . We beantwoorden uw mail indien mogelijk altijd nog dezelfde werkdag.
1.13  Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling tot 2 uur na bestellen nog annuleren. Na afloop van deze periode begint het productieproces van uw foto. Daarom is een annulering op een later tijdstip helaas niet mogelijk. 

1.14 Zijn de kleuren op de afdrukken hetzelfde als op de monitor?
De winkel is niet aansprakelijk voor kleine uiterlijke afwijkingen tussen het geleverde artikel en het door de verkoper aangeboden artikel. De afbeelding die u ziet op uw monitor kan qua kleur enigszins afwijken van de afgedrukte afbeelding. Dit komt door verschillen in de manier waarop de afbeelding op de betreffende monitor wordt weergegeven. Dergelijke afwijkingen vormen geen grond voor het indienen van reclamaties.
1.15 Ik heb geen geschikte afbeelding gevonden. Kan ik rekenen op hulp?
Wij kunnen u uiteraard helpen bij de keuze voor een afbeelding, of extra bewerking van een afbeelding, contacteer ons via e-mail info@poliptix.be
1.16 Wat gebeurt er als het artikel mij niet bevalt en ik het wil ruilen voor een ander?
Het artikel wordt speciaal voor u gemaakt in de door u gewenste afmetingen. U moet uw aankoop daarom goed overdenken, omdat in dit geval retourneren of ruilen niet mogelijk is.
1.17 Is de inkt die bij het drukken wordt gebruikt niet schadelijk voor kinderen?
Bij de productie van onze artikelen gebruiken wij de allernieuwste machines die volledig mens- en milieuvriendelijk zijn. Onze afdrukken mogen daarom worden opgehangen in kleuterscholen, scholen, ziekenhuizen, openbare instellingen, kinderkamers, slaapkamers, etc.
1.18 Wat zijn de voordelen van een abonnement op de nieuwsbrief?

Als u zich inschrijft op onze nieuwsbrief ontvangt u informatie over actuele aanbiedingen en nieuwe producten. Het aantal bestellingen voor een bepaalde aanbieding in een gegeven periode is meestal beperkt, een abonnement is daarom zeker de moeite waard.

Neem contact op
* Verplichte velden

Poliptix

SafeShops.be Emota
Copyright 2018 Poliptix
iDEAL PayPal MasterCard Visa Bank transfer Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Bitcoin Belfius KBC
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »