fb pixel

Interieur wanddecoratie voor bars, restaurants en cafés

  • Geplaatst op
  • 0

Bent u opzoek naar nieuwe decoratieve ideeën om het interieur van uw bar, café of restaurant op te frissen? Wat denkt u van de modulaire canvas foto's? - Een schitterende wanddecoratie idee voor elke handels ruimte!

Foto op canvas - interieur decoratie idee voor restaurants, bars en cafés

Deze artikel zal interessant zijn voor de mensen die hun eigen café, bar of restaurant uitbaten of willen binnenkort starten. Als u van plan bent om een ​​nieuwe vestiging te openen of wilt u uw huidige interieur design verfrissen, raden wij u aan om uw aandacht te besteden aan de wanddecoratie van modulaire canvas foto's. Het afdrukken foto's op canvas - is een moderne en stijlvolle manier om uw interieur te decoreren.

 

Interieur inrichting met canvas foto's

Wij gaan beginnen met vertellen wat zijn de voordelen van afdrukken op canvas. In de eerste plaats het afdrukken op canvas - is een geweldig alternatief voor de traditionele fotografie. In plaats van glanzend papier en het kader bieden wij natuurlijk katoen canvas en houten kader. De beste kwaliteit natuur materialen - katoen en hout - zorgen voor een gevoel van stijlvolle eenvoud en beknoptheid in het interieur van uw bar, restaurant of café.

 

bar restaurant cafe wanddecoratie idee

 

Met foto's of schilderijen op canvas zal uw ruimte letterlijk schitteren met nieuwe kleuren - unieke inkt brengt perfect de originele kleuren over op het canvasdoek, dus wij garanderen een superieure afdrukkwaliteit van alle geselecteerde foto's.

Als u besluit om uw restaurant of café te versieren met eventueel meerdelige canvas foto's, de volgende stap is om de thema / de concept te bepalen. Afhankelijk van de algemene stijl van de ruimte / interieur en uw persoonlijke voorkeuren, kunnen wij u de foto's op canvas, schilderijen (reproducties) op canvas, posters, meerdelige (tweeluik, drieluik, veelluik) canvas foto's bieden.

 

bar restaurant cafe inrichting idee

 

Met behulp van uw verbeelding en onbegrensde mogelijkheden van het internet, kunt u kiezen van verschillende afbeeldingen en foto's. Om dingen makkelijker te maken, bieden wij u een aantal oplossingen voor de inrichting van het restaurant, café of bar:

  • Print foto's met van de beste maaltijden van uw restaurant
  • Zoeken en print foto's geurende broodjes en dranken
  • Maak een schilderij op doek die voldoen aan uw thematiek

 

Als u geen tijd hebt om zelf de afbeeldingen, foto's zoeken, laat het dan aan ons over, onze ervaren designers gaan u een zeer mooie voorstel doen, neem gewoon contact met ons op via e-mail (info@poliptix.be) of contact formulier.

 

Wanneer u hebt beslist over de stijl en het thematiek, het is dan tijd om na te denken over de grootte van uw toekomstige geprinte schilderijen op canvas. We produceren foto's op canvas, zowel in standaard als in individuele afmetingen.

 

Foto's op canvas zullen voor een moderne inrichting zorgen in uw vestiging. Vaste en nieuwe klanten zullen zeker uw smaak waarderen en de kwaliteit van foto's op canvas.

 

Foto op canvas gebruiken voor interieur inrichting van cafés, bars, restaurants en andere handels ruimtes? - Niet twijfelen maar DOEN!

 

restaurant bar creative decoratie idee

 

Poliptix - wij maken uw leven kleurrijk

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Copyright 2019 Poliptix
Bank transfer PayPal MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Belfius KBC SOFORT Banking ING HomePay
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »