fb pixel

Hoe wordt de foto op canvas geproduceerd?

  • Geplaatst op
  • 0

Bent u benieuwd naar hoe de foto's op (meerdelige) canvasdoeken worden geproduceerd? Wij vertellen u graag over de productie proces van onze canvas foto's.

Hoe wordt de foto op canvas geproduceerd?

 

Bent u benieuwd naar hoe de foto's op (meerdelige) canvasdoeken worden geproduceerd? Wij vertellen u graag over de productie proces van onze canvas foto's.

 

Eerst en vooral gaan wij de foto's die wij hebben bewerken, als het over de meerdelige canvasdoek gaat, zoals tweeluik, drieluik ezv, gaan wij de foto's snijden. Onze professionele grafische designers zorgen voor de perfecte compositie.

 

Designers van Poliptix voor foto op canvas

 

Om foto's te drukken op canvasdoek gebruiken wij een gootformaat printer van zeer goeie kwaliteit, de inkt wordt perfect verspreid over de canvas waardoor u krijgt prachtige kleuren te zien. De inkt die wij gebruiken is helemaal niet gevaarlijk voor uw gezondheid of de gezondheid van uw kinderen.

Foto op canvas poliptix printer Poliptix canvasdoek voor foto afdruk

 

Het canvasdoek dat wij gebruiken is van zeer hoge kwaliteit en is 100% katoen. Het bedrukt canvasdoek wordt over de houten kader van den gespannen. Onze professionele werknemers spannen het canvas goed op en maken perfecte zijkanten. De zijkanten van canvasdoek op houten kader zijn natuurlijk bedrukt, wat zorgt voor een extraatje.

 

 Foto op canvas zijden bedrukt

 

Dan doen wij de nodige afwerkingen, pakken de canvasdoeken op en versturen ze naar u!

 

 Inpakken foto op canvas van Poliptix

 

Bezoek zeker onze webshop voor groot assortiment van foto's op canvas, wij specialiseren ook in maatwerk, uw eigen foto / karikatuur op canvas of fotocollage op canvas.

 

Poliptix - wij maken uw level kleurrijk!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Copyright 2019 Poliptix
Bank transfer PayPal MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash Belfius KBC SOFORT Banking ING HomePay
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »