Artikels over muurdecoraties, interieur, design en veel meer

Je favoriete stad op canvas

Stedentripjes, we zijn er gék op. Het liefst bezoeken we elk jaar een stad waar we niet eerder geweest zijn. Op deze manier zie je wat van de wereld, ontdek je de leukste plekken en heb je ook nog eens een hoop plezier. Dat plezier, dat leggen we graag vast. Want wie wil er nu niet dagelijks herinnerd worden aan het leukste weekend van het jaar? Je favoriete stad op canvas maakt dat je het leuke tripje niet snel vergeet.

5 tips voor maatwerk canvas foto’s

Je bent gek op fotografie en loopt met regelmaat met je camera rond. Je hebt al ontzettend veel foto’s ergens opgeslagen en bent ook nog eens best tevreden over je eigen werk. Is het dan niet zonde dat die foto’s door weinig mensen bekeken worden? Jazeker! Laat ze afdrukken op canvas. Voor het beste resultaat geven we je vijf tips.

Wat als sprookjes echt bestaan?

Heksen, feeën, prinsen en dieren die kunnen praten. In sprookjes kan het. Maar wat nu als sprookjes werkelijkheid zijn? Dat de kat tegen je begint te praten en dat er op een dag daadwerkelijk een prins op een wit paard voor de deur staat, wat doe je dan?

Poliptix

SafeShops.be Emota
Copyright 2018 Poliptix
iDEAL PayPal MasterCard Visa Bank transfer Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Bitcoin Belfius KBC
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »