Artikels over muurdecoraties, interieur, design en veel meer

5 tips voor de mooiste fotocollages

Foto’s als wanddecoratie, je ziet het eigenlijk in bijna elk huis. Toch is het niet zo dat iedereen een mooie fotocollage aan de muur heeft. Jij binnenkort wel, mits je een of meer tips opvolgt uit dit blog. Want hoe leuk is het om te horen: ‘Wow, wat een mooie foto’s en wat hangt het leuk!’

6x inspiratie voor zwart-wit wanddecoratie

Zwart en wit in het interieur, het is eigenlijk van alle tijden. Dit komt omdat zwart en wit elkaar perfect aanvullen. Wit is vredig, zwart is stoer: een prachtige combinatie. Het leuke van zwart en wit is dat het gecombineerd kan worden met elke andere kleur. Doe je dat subtiel, dan blijft het bij een kussentje hier en daar. Uiteraard is grijs altijd matching! De wanddecoratie hou je bij voorkeur in stijl: zwart-wit. We geven je inspiratie voor de mooiste bijpassende wanddecoratie.

Mooie wolken! De beste wolkenluchten op canvas

Heel veel mensen zijn gefascineerd door wolken. Er gebeurt van alles in de lucht en het continue veranderende beeld levert de mooiste foto’s op. De witte wolken steken prachtig af tegen een helblauwe lucht. Ook als het slechter weer is en de lucht minder blauw kunnen de wolken geweldig zijn. Wolken lenen zich bij uitstek voor het maken van een foto. En de mooiste druk je natuurlijk af op canvas!

Abstract aan de muur - wat is abstract?

Bij het kiezen van de juiste muurdecoratie op de juiste muur ga je niet over een nacht ijs. Het is immers een beslissing die de sfeer in de kamer nogal kan veranderen. Een van de vele keuzes die je hebt in de verschillende stijlen is een abstracte wanddecoratie. Maar wat is dat eigenlijk, abstract? En past een abstracte wanddecoratie overal bij?

Poliptix

SafeShops.be Emota
Copyright 2018 Poliptix
iDEAL PayPal MasterCard Visa Bank transfer Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Bitcoin Belfius KBC
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »